Om AnlitaOss.se 

Vi vill skapa nytta för konsumenten och företagaren i att hitta bra företag och samarbetspartners nära sig och lokalt. För ökad trygghet och för vår miljö. Därför har vi skapat en sida på nätet där vi genom profilsidor presenterar lokala yrkesutövare på ett informativt och trevligt sätt. Nästan som en tidning. 

Det ska finnas mycket intressant att läsa på sidorna och vi har en hög ambition att skapa läsvärda sidor. Så håll koll på oss! Det kommer att hända en hel del!

Sidan AnlitaOss.se består av två färgområden som du kanske har sett. Den orangea som ska hjälpa dig att hitta lokala företag heter AnlitaOss.se och är den du oftast hamnar i, men titta gärna in i den blåa som heter AnlitaOssBusiness.se och är vår hemsida för AnlitaOss AB. Här kommer vi att fylla på med konsumentinformation, intervjuer och annat läsvärt och trevligt. Vi kommer även att stödja, berätta om och lyfta fram lokala initiativ inom de ideella verksamheterna, och olika insatser för miljön som närproducerat och kretsloppssatsningar exempelvis. Tipsa oss gärna om det just du brinner för!

Läs i sidorna om de olika företagens bakgrund och kompetenser, ta sedan direktkontakt när du hittar någon som erbjuder det du söker. Du är också välkommen att rådfråga oss så hjälper vi dig vidare. 

Är du företagare och vill synas hos oss, eller vet du någon som passar in. Maila oss på info@anlitaoss.se

Välkommen till AnlitaOss.se

AnlitaOss AB Rallarvägen 37, 184 40 ÅKERSBERGA

070-295 25 21 Maria Nilsson   070-233 21 51 Annika Eliasson 


  • Maria Nilsson & Annika Eliasson
    Ring oss: 070-295 25 21 / 070-233 21 51
    Mejla oss: info@anlitaoss.se